Performanța nu se împiedică de dizabilități! Go UP even when Down! Be a Butterfly!

Proiectul “Creştem aripile speranţei” este destinat persoanelor cu Sindrom Down şi alte dizabilităţi care au depăşit vârsta de 18 ani, pe care autorităţile îi consideră adulţi şi, în consecinţă, “vindecaţi” şi uşor de ignorat … ei sunt şi vor rămâne copii de care trebuie să avem grijă, spun cei de la Asociatia Be a butterfly. 

Asociaţia Be a Butterfly a conceput un sistem adaptat nevoilor specifice ale acestor copii, în funcţie de vârsta şi aptitudinile fiecăruia, cu ore de terapie ocupaţională, sport, dans, terapie energetică şi kinetoterapie, însă pentru a menţine proiectul pe termen lung, au nevoie de ajutorul tuturor celor care sunt dispuşi să vadă cu dragoste în jurul lor şi să nu uite sa întindă o mână celor care au nevoie de ea.

Noi AQUA SPORT ii ajutam cu acces gratuit la bazin dar pentru a participa la concursuri pentru sportivii paralimpici e nevoie de mai mult:  echipament, preparator fizic, taxe platite la concursuri si deplasari. 

Cost proiect 45 000lei bani ce vor fi folositi exculisiv pentru sustinerea sportivilor cu Sindrom Down de la Be a butterfly. 

Multumim pentru sustinere. 

[ Show more ]
Galantomi:

0

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

Pagini fundraising